Geen producten (0)
1 2
 

Blondie mix

€ 4,25 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd : uit voorraad leverbaar
Specificaties
Netto gewicht 0,50 Kg
Afmetingen (l,b,h) 10,50 x 6 x 20 cm
Omschrijving

Een lekkere blondie mix voor blondies met echte witte Callebaut chocolade. De beschrijving staat natuurlijk op de verpakking. De blondies zijn goed te combineren met bijvoorbeeld frambozen, caramel of kokos. Ook erg leuk om cadeau te geven!

INGREDIËNTEN BLONDIE

witte chocolade callets (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanillearoma), tarwebloem, suiker, vanillesuiker, zout.

VOEDINGSWAARDE PER 100 G

Energie 1865 kJ /443 kcal
Vetten 14 g
- waarvan verzadigde vetten 8,7 g
Koolhydraten 72 g
- waarvan suikers 52 g
Eiwitten 6,6 g
Zout 0,77 g 


ALLERGENEN

gluten, lactose, soja

RECEPT

- inhoud Blondie mix                                         
- 4 eieren
- 200 g boter                                                     
- eventueel frambozen en/of kokos snippers


Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175 graden* en vet het bakblik alvast in. Verwarm de boter in een steelpannetje en laat de witte chocolade hierin smelten. Laat de boter en chocolade iets afkoelen nadat je het door elkaar gemengd hebt. Mix daarna de eieren en het zakje blondie mix met elkaar. Voeg de (iets afgekoelde) boter en chocolade toe aan het mengsel en spatel het voorzichtig door elkaar. Vul het ingevet brownie bakblik of ovenschaal met het mengsel. Voeg eventueel frambozen en/of kokos snippers toe en druk dit iets aan. Bak de blondie in ongeveer 50 minuten in de voorverwarmde oven gaar en goudbruin. Prik eventueel met een (schone) satéprikker in de blondie om te controleren of hij gaar is. Komt de prikker er schoon en droog uit? Dan is je blondie helemaal gaar! Bak zeker te niet te lang om het baksel lekker smeuig te houden. Snijdt pas in mooie vierkante blokjes als het goed afgekoeld is.

Het gebak kun je goed ingepakt en op kamertemperatuur ongeveer een week bewaren. Blondies zijn ook erg geschikt om in te vriezen. Zorg ervoor dat ze luchtdicht verpakt zijn. Hij blijft dan zeker drie maanden goed. 

* Heb je een heteluchtoven? Zet dan de temperatuur iets lager.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.