Geen producten (0)
 

Framboos Cakemix, 500g

€ 3,75 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd : uit voorraad leverbaar
Specificaties
Netto gewicht 0,50 Kg
Afmetingen (l,b,h) 11 x 5,50 x 11 cm
Omschrijving

Een frisse framboos cakemix met stukjes framboos en witte chocolade. De mix is voldoende voor een cake of ongeveer 20 cupcakes.

INGREDIËNTEN FRAMBOOS CAKEMIX

suiker, tarwebloem, witte chocoladestukjes (suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, magere melkpoeder, natuurlijk vanille aroma, emulgator (E322 soja)), framboos, appel, rijsmiddelen (E450, E500), fructosesiroop, emulgatoren (E472b, E477), zout, natuurlijk aroma, glucosestroop, rijstmeel, melkpoeder, verdikkingsmiddelen (E415, E440), palmolie, zuurteregelaar (E330), kleurstof (E160b).

VOEDINGSWAARDE PER 100 G

Energie 1581 kJ / 378 kcal
Vetten 2,3 g
- waarvan verzadigde vetzuren 1,4 g
Koolhydraten 82 g
- waarvan suikers 52 g
Eiwitten 5,1 g
Zout 1,4 g


ALLERGENEN

gluten, soja, melk (lactose).

RECEPT

- 500 g framboos cakemix
- 250 g boter
- 4 eieren

Bereiding:
Verwarm de oven voor op ongeveer 160°C (elektrische oven met boven- en onderwarmte*) en vet het cakeblik goed in met een beetje boter.

Draai de boter met een (vlinder)garde zacht en soepel. Voeg de framboos cakemix en de eieren toe. Mix het geheel ca. 2 minuten tot een mooi en glad beslag. Vul het ingevette cakeblik gelijkmatig met het beslag. Plaats de cake in het midden van de oven en bak de cake in ongeveer 60 minuten gaar. Prik eventueel met een (schone) satéprikker in de cake om te controleren of de cake gaar is. Komt de prikker er schoon en droog uit? Dan is je cake helemaal gaar! 

Laat de cake een paar minuten afkoelen in het bakblik. Haal de cake daarna voorzichtig uit het bakblik en laat de cake afkoelen op een rooster. Wij adviseren om het bakblik zo snel mogelijk na het bakken schoon te maken.

De cake kun je goed ingepakt en op kamertemperatuur ongeveer een week bewaren. Een cake is ook erg geschikt om in te vriezen. Zorg ervoor dat de cake luchtdicht verpakt is. Hij blijft dan zeker drie maanden goed. 

* Heb je een heteluchtoven? Zet dan de temperatuur iets lager.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.