Geen producten (0)

Relatie geschenken

Wil je iemand bedanken of feliciteren of heb je iets te vieren? Bij Meel van de Molen ben je aan het juiste adres voor de leukste relatie geschenken, eindejaarsgeschenken en cadeaus voor bijvoorbeeld Pasen, Sinterklaas en Kerst. Natuurlijk voorzien van onze eigen meelproducten en desgewenst aangevuld met verschillende lekkernijen.

Geheel naar eigen wens en met aandacht en voor het gewenste budget stellen wij je geschenk samen. Natuurlijk feestelijk verpakt! Aan de samenstelling en aflevering van de pakketten besteden wij de grootste zorg. Een product dat niet meer leverbaar is vervangen wij, in overleg, door een minimaal gelijkwaardig product.

Naast dat je natuurlijk je pakket zelf kan samenstellen is het bij grote orders ook mogelijk je eigen verpakking te gebruiken of een logo toe te voegen. Kaarten, agenda’s en andere bedrijfsartikelen kunnen we kosteloos mee verpakken in het pakket. Vanzelfsprekend is het hierbij mogelijk om op rekening te betalen. 

Of het nu om 5 of 150 pakketten gaat, we regelen het graag voor jullie. Neem contact met ons op via info@meelvandemolen.nl of 06-23967675 om de mogelijkheden te bespreken. We doen je graag een mooie aanbieding! Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Verjaardag Service‚Ä®
Automatisch een cadeau laten versturen aan jouw jarige medewerkers, collega’s of vriendinnen? Aan de hand van een door jou aangeleverd overzicht met hierop de naam, adres, geboortedatum en eventueel een persoonlijke boodschap verzenden wij graag de door jou zelf samengestelde geschenken.
www.meelvandemolen.nl | Cadeau pakket