Geen producten (0)

BLONDIE
(voor ongeveer 16 stukjes)

- 160 gram Leemansmolen Tarwebloem
- 150 gram kristalsuiker
- 4 eieren
- 200 gram boter
- 200 gram witte chocolade
- 200 gram frambozen
- 1 vanillestokje
- mespunt zout
- eventueel 50 gram kokos

Verwarm de boter in een pannetje en laat je chocolade hierin voorzichtig smelten. Mix de eieren samen met de suiker luchtig. Voeg daarna de tarwebloem, het vanillemerg en wat zout toe aan het mengsel. Voeg nu ook de gesmolten boter en chocolade toe en spatel dit alles door elkaar. Vul een ingevet brownie bakblik of ovenschaal met het mengsel. Voeg de frambozen (en eventueel kokos) toe en druk dit iets aan. Bak de blondie in ongeveer 50 minuten in een voorverwarmde oven (175 graden) gaar.  

Meel van de Molen | Blondie met frambozen