Geen producten (0)

- 150 gram gort, goed afspoelen
- 1 courgette, in halve maantjes
- 1 ui, in ringen
- 1 prei, in ringen    
- 4 tomaten, in blokjes
- 2 handjes Parmezaan
- 1 liter bouillon
- 2 el olijfolie
- scheutje witte wijn
- peper
- zout

Laat in een pan met dikke bodem de olie warm worden. Bak hierin de ui en prei en voeg de courgette toe. Bak vervolgens de gort 2 minuten mee. Giet de witte wijn erbij en wacht tot al het vocht is opgenomen door de gort. Voeg nu steeds een soeplepel bouillon toe en roer goed door tot alle bouillon opgenomen is en de gort gaar is. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Voeg de tomatenblokjes en Parmezaan toe als het bijna klaar is. Roer goed door en serveer de groenterisotto.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.