Geen producten (0)

RECEPT

(voor 12-16 stukjes)

Voor de brownie:
- 600 g Leemansmolen American Browniemix
- 60 g roomboter of margarine
- 3 eieren (maat M)
- 125 cc water

Voor de versiering:
- 100 g smeltchocolade (wit, melk, puur)
- gouden en/of zilveren decoratie naar smaak
- eventueel eetbare goudspray

Verder nodig:
- brownie bakvorm of ovenschaal (ongeveer 20 x 20 cm)

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte). Mix alle ingrediënten voor de brownie goed door elkaar en doe het beslag in de ingevette bakvorm. Bak de brownie in zo'n 40-45 minuten gaar.

Laat de brownie volledig afkoelen en snijd hem daarna in het aantal gewenste stukjes.

Smelt de chocolade au bain marie en verdeel de chocolade over de brownies. Dit kan bijvoorbeeld met een kwastje of de bolle kant van een lepel. Versier naar smaak.

Eet smakelijk!

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.