Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Appel-Kaneel Cakemix, 500g

€ 3,75 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd : uit voorraad leverbaar
Specificaties
Netto gewicht 0,50 Kg
Bruto gewicht 0,52 Kg
Afmetingen (l,b,h) 11 x 5,50 x 11 cm
Omschrijving

Deze appel-kaneel cakemix is een lekkere en makkelijke cakemix voor het maken van een appel-kaneel cake. De stukjes appel en kaneel zijn al toegevoegd. Er hoeft alleen nog maar wat boter en een paar eieren bij. Een pakje appel-kaneel cakemix is voldoende voor het bakken van een grote cake of ongeveer 20 cupcakes.

INGREDIËNTEN APPEL-KANEEL CAKEMIX

suiker, tarwebloem, emulgatoren (E450, E475, E471), rijsmiddel (E500), zout, verdikkingsmiddelen (E415, E1422, E1414), aroma, rijstzetmeel, tarwezetmeel, tarwemoutbloem, ascorbinezuur, appelstukjes, appelvezel, plantaardige olie (zonnebloem, raapzaad), appelpoeder, gemodifieerd zetmeel, zuurteregelaar (E330), kaneel.

VOEDINGSWAARDE PER 100 G

Energie 1573 kJ /376 kcal
Vetten 1,3 g
- waarvan verzadigde vetzuren 0,8 g
Koolhydraten 85 g
- waarvan suikers 54 g
Eiwitten 3,9 g
Zout 0,7 g

 

ALLERGENEN

gluten

RECEPT

- 500 g Appel-kaneel cakemix
- 250 g boter
- 4 eieren

Bereiding:
Verwarm de oven voor op ongeveer 160°C (elektrische oven met boven- en onderwarmte*) en vet het cakeblik goed in met een beetje boter.

Draai de boter met een (vlinder)garde zacht en soepel. Voeg de appel-kaneel cakemix en de eieren toe. Mix het geheel ca. 2 minuten tot een mooi en glad beslag. Vul het ingevette cakeblik gelijkmatig met het beslag. Plaats de cake in het midden van de oven en bak de cake in ongeveer 60 minuten gaar. Prik eventueel met een (schone) satéprikker in de cake om te controleren of de cake gaar is. Komt de prikker er schoon en droog uit? Dan is je cake helemaal gaar! 

Laat de cake een paar minuten afkoelen in het bakblik. Haal de cake daarna voorzichtig uit het bakblik en laat de cake afkoelen op een rooster. Wij adviseren om het bakblik zo snel mogelijk na het bakken schoon te maken.

De cake kun je goed ingepakt en op kamertemperatuur ongeveer een week bewaren. Een cake is ook erg geschikt om in te vriezen. Zorg ervoor dat de cake luchtdicht verpakt is. Hij blijft dan zeker drie maanden goed. 

* Heb je een heteluchtoven? Zet dan de temperatuur iets lager.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.